311

Afgelopen week heb ik twee keer een oproep geplaats waarin ik vraag welke vrouw met mij wil daten. Ik heb geen enkele reactie gehad. Dit vind ik erg jammer.

Via Tinder lukt het me ook al niet om een date te krijgen. Ik heb wel veel matches, maar het gaat steeds fout tijdens het chatten.

Vroeger was ik goed in chatten. Ik deed mezelf anders voor waardoor ik zo een afspraakje had. Mijn blog verzweeg ik. Als een vrouw vroeg naar mijn werk, verzon ik een baan of ik zei dat ik ‘in between jobs’ zat.

Maar tegenwoordig wil ik eerlijk zijn. Dus als een vrouw vraagt hoe het gaat, zeg ik: ‘Angstig,’ of ‘Een beetje depri.’

En als ze vraagt wat ik voor werk doe, vertel ik dat ik in de bijstand zit. Meestal is de match dan meteen weg.

Kortom, eerlijkheid op Tinder werkt niet. Daarom had ik vanuit mijn blog een oproep geplaatst, omdat mijn lezers toch alles al weten. Maar dat levert dus ook niets op. Eerlijkheid lijkt ervoor te zorgen dat geen vrouw nog contact met mij wil. Dit maakt me best verdrietig.

Momenteel doe ik aan bodybuilding en ik word steeds gespierder. Maar nu denk ik: wat heeft het voor zin aan je uiterlijk te werken als je vooral op maatschappelijke status beoordeeld wordt?

Over een maand ga ik vrijwilligerswerk doen. Zou dat voldoende zijn voor vrouwen? Of moet ik wachten tot ik betaald werk heb? Of de loterij win?

Ik vind dit allemaal best lastig. Misschien hebben jullie advies voor mij.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close