308

Ik heb vrijwilligerswerk gevonden. Vanochtend een gesprek gehad, en in het nieuwe jaar ga ik in een verzorgingshuis helpen bij de activiteiten voor de bewoners. Ik ben er heel blij mee. Bedankt voor alle aanbiedingen, maar ik ga voorlopig dit proberen.

Verder heb ik besloten niet meer over alles in mijn leven te schrijven. Ik wil mijn mogelijkheden op herstel in de maatschappij niet op het spel zetten. Dus dan weten jullie dat de berichten wat saaier worden:)

Wel ben ik bezig met het schrijven van fictie. Als kind schreef ik al korte verhalen, en dat waren echt bizarre stukjes, allesbehalve saai.

Misschien dat ik binnenkort verhaaltjes op m’n site ga plaatsen. Ik moet zelf heel hard lachen als ik die verhalen lees, maar ik weet niet of mijn humor een goede graadmeter is;)

We zullen zien. Nogmaals bedankt voor de aanbiedingen. Fijne dag!

 
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close