Schilderijen in de aanbieding

Ik heb een jaar of vijf geleden in een korte periode een aantal schilderijen gemaakt. Ze liggen bij mijn moeder op zolder, maar ze liggen daar maar te liggen, dus dacht ik: misschien kan ik ze weggeven.

Het zijn een beetje aparte schilderijen, de afmetingen zijn 70 cm bij 90 cm, olie en acrylverf door elkaar heen gebruikt.

Toen ik ze nog in mijn eigen huis had liggen, was er een keer een meisje bij me op bezoek die ik via Tinder had ontmoet. Toen ze die schilderijen zag, zei ze: ‘Gaat het wel goed met jou Matthijs?’ en ze keek me heel ernstig aan. Dat vond ik wel grappig.

Hoe dan ook, als iemand interesse heeft, laat het me weten. Je hoeft er geen geld voor te geven maar het mag natuurlijk wel:) Misschien dat ze ooit nog veel waard worden, als ik op een of andere manier beroemd word ofzo. You never know.

Hieronder heb ik de schilderijen toegevoegd. Voor aanvullende info kun je me een bericht sturen.

Lees ook: Gevonden
Deel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google+

Meer blogs

Geloof houden in een zware tijd Zes maanden geleden ben ik gestopt met antidepressiva. De daarop volgende periode is mijn leven een chaos geworden. Extreme angst en paniek zorgde ...
Het eerste contact Op Tinder vind ik het eerste contact best lastig. Vanavond heb ik met een mooie vrouw gechat. Maar na afloop van het gesprek bekroop mij het gevoel...
Terug Een tijd lang heb ik bij mijn moeder gewoond. Ik was zwak en labiel. Toen ben ik naar een christelijke leefgemeenschap gegaan. Ook daar was ik zwak en...
Donkere nacht Afgelopen nacht werd ik weer eens bevangen door angst. Ik ben sinds het ventilator gedoe met de buurman, elk moment bang dat de buurman zal aanbellen....
Mijn held Soms heb je helden nodig in je leven, om je aan op te trekken. Mijn held is een klein mannetje uit de sportschool. Hij is een jaar of vijftig en heel ...