305

Goedemorgen allemaal, ik ben gisteren bij de gemeente geweest en heb met mijn nieuwe consulent gesproken.

Het was een prettig gesprek waarin ik over mijzelf verteld heb en mijn verleden. Ook heb ik gezegd in de toekomst graag freelance tekstschrijver te willen worden, of iets in de verslavingszorg te doen.

Maar omdat ik nog vroeg in herstel zit, lijkt het mij en mijn consulent beter dat ik eerst op zoek ga naar vrijwilligerswerk.

Ik ben momenteel redelijk druk met de activiteiten van een zelfhulpprogramma, wat me erg goed doet. Daarnaast zou ik graag op maandag, woensdag en vrijdag vrijwilligerswerk doen, als volgende stap op weg naar een normaal leven.

Ik sta open voor veel soorten werk, eenvoudige klusjes, een praatje maken met mensen, boodschappen doen, schoonmaken, eigenlijk van alles.

Ik heb een HBO diploma SPH, beschik over eigen vervoer en een VOG kan worden aangevraagd. Mijn goede eigenschappen zijn betrouwbaarheid, oprechtheid, ik ben communicatief vaardig en een harde werker. Mijn slechte eigenschappen zijn dat ik eigenwijs, slim en gevoelig ben. Maar die herken ik snel bij mezelf en kan ik tijdig corrigeren.

Mochten jullie iets weten, let me know. Als je zelf interesse hebt, kun je mij een privébericht sturen. Ik zal er niets over op mijn blog schrijven, dat beloof ik, en ik ben bereid dat zwart op wit te bevestigen. Eventueel ben ik ook bereid de blog te verwijderen als dat nodig is.

Delen van dit bericht is cool. Alvast bedankt!

Advertenties
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close