Ik zoek vrijwilligerswerk

Goedemorgen allemaal, ik ben gisteren bij de gemeente geweest en heb met mijn nieuwe consulent gesproken.

Het was een prettig gesprek waarin ik over mijzelf verteld heb en mijn verleden. Ook heb ik gezegd in de toekomst graag freelance tekstschrijver te willen worden, of iets in de verslavingszorg te doen.

Maar omdat ik nog vroeg in herstel zit, lijkt het mij en mijn consulent beter dat ik eerst op zoek ga naar vrijwilligerswerk.

Ik ben momenteel redelijk druk met de activiteiten van een zelfhulpprogramma, wat me erg goed doet. Daarnaast zou ik graag op maandag, woensdag en vrijdag vrijwilligerswerk doen, als volgende stap op weg naar een normaal leven.

Ik sta open voor veel soorten werk, eenvoudige klusjes, een praatje maken met mensen, boodschappen doen, schoonmaken, eigenlijk van alles. De omgeving waarin ik zoek is Delft, maar Rotterdam of Den Haag is ook prima.

Ik heb een HBO diploma SPH, beschik over eigen vervoer en een VOG kan worden aangevraagd. Mijn goede eigenschappen zijn betrouwbaarheid, oprechtheid, ik ben communicatief vaardig en een harde werker. Mijn slechte eigenschappen zijn dat ik eigenwijs, slim en gevoelig ben. Maar die herken ik snel bij mezelf en kan ik tijdig corrigeren.

Mochten jullie iets weten, let me know. Als je zelf interesse hebt, kun je mij een privébericht sturen. Ik zal er niets over op mijn blog schrijven, dat beloof ik, en ik ben bereid dat zwart op wit te bevestigen. Eventueel ben ik ook bereid de blog te verwijderen als dat nodig is.

Delen van dit bericht is cool. Alvast bedankt!

vrijwilligerswerkLees ook: Goed voelen

Deel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google+

Meer blogs

Mijn held Soms heb je helden nodig in je leven, om je aan op te trekken. Mijn held is een klein mannetje uit de sportschool. Hij is een jaar of vijftig en heel ...
Psychiaters en verslaving Psychiaters moeten erkennen dat ze verslaafde cliënten niet kunnen helpen. Zolang mensen drank en drugs gebruiken, zullen de psychische klachten bl...
Ervaringswerkers binnen de GGZ zijn nutteloos Ervaringswerkers zijn aangesteld door de GGZ. Per team van zo'n vijftien hulpverleners één ervaringswerker. Deze eenlingen ondervinden weerstand va...
Onzeker Ik zit op een bankje in de duinen. Het weer is zacht en zonnig, de vogeltjes fluiten. Een rustige omgeving, terwijl het inwendig stormt. Sinds ik d...
Tinder gesprekje Een vrouw stuurde via Tinder: ‘Leuke foto’s. Wat doe je in het dagelijks leven? ‘Ik ben blogger.’ ‘Waarover?’ ‘De onderwerpen variëren. Over ...