Ik snap dat jullie mij missen

Dames en heren, via Linkedin krijg ik momenteel veel berichten van mensen die mijn blog missen.

Omdat ik druk ben, had ik geen tijd voor blogs. En toen had ik ook nog problemen met mijn website. Tjonge, wat een ellende.

Ik snap wel dat jullie mij missen op Linkedin. Het is natuurlijk fucking saai om die andere bijdrages te lezen. Tering, wat is dat saai. Ik lees zelfs soms ook Linkedin bijdrages . Daar word je niet vrolijk van. Wat een onzin wordt er uitgekraamd door het werkende volk. Geen mens op Linkedin lijkt nog écht.

De ene bijdrage is nog saaier dan de ander. Die mensen bedoelen het goed hoor, het zijn geen slechte mensen. Maar ze zijn gewoon fucking saai en praten elkaar na. Dat is nu eenmaal zo. Eigenlijk kunnen ze Linkedin beter Gezwets en gezwam noemen. Maarja, die domeinnaam is al bezet.

Nou, dat wilde ik even kwijt. Ik begrijp dus dat jullie mij missen. Bedankt voor alle privéberichten! En als je denkt: wat is het leven saai. Dan moet je maar denken, nog een jaar of vijftig en je bent overal vanaf.

Tot snel! Hou jullie taai!

missenLees ook: Ik zoek vrijwilligerswerk

Deel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google+

Meer blogs

Obsessief gedrag Sinds een paar dagen ben ik mijn website aan het veranderen op WordPress. Ik vind dat leuk maar doe het heel obsessief. Er waren een aantal dingen die...
Het lot van kinderen Kinderen raken mijn hart meer dan wat ook ter wereld. Als ik zo’n klein onschuldig mensje zie, en vervolgens de wereld waar het zal opgroeien, vervult...
Gigolo sollicitatie Een tijdje geleden heb ik voor gigolo gesolliciteerd. Ik mailde wat foto’s en even later werd ik gebeld door een man, die zich voorstelde als Adriaan....
Hoop doet leven Ik ben terug naar huis gegaan. Ik denk dat mijn toestand alleen kan verbeteren als ik de moeilijkheden onderga. In de avond heb ik voetbal gekeken, in...
Eigen volk eerst? Zoals ik al eerder verteld heb, is mijn buurman een vluchteling. Naast hem te helpen met Nederlands, doen we ook samen zijn administratie. De afgelope...