274

Ik voel me al een paar dagen achter elkaar goed. Dat maakt me heel blij.

Tegenwoordig ga ik bijna elke avond naar een meeting van de AA. Vandaag ben ik ook overdag gegaan. Het is wonderlijk hoe mijn stemming hierdoor verbetert. Dat komt vooral omdat ik onder de mensen ben. Ik realiseer me steeds meer hoelang ik in afzondering geleefd heb.

Mijn angsten nemen af. Bij geluiden van de buren kreeg ik vaak een paniekaanval. Vervolgens werd ik somber en depressief. Dan verlangde ik naar de dood. Dat is nu veel minder. Ik heb al een week niet aan de dood gedacht.

Vanochtend keek ik in de spiegel, en ik zag een blij gezicht. Ik had zelfs zin in de dag. Er verschenen tranen in mijn ogen. Maar niet van verdriet. Het waren tranen van vreugde.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close