274

Ik voel me al een paar dagen achter elkaar goed. Dat maakt me heel blij.

Tegenwoordig ga ik bijna elke avond naar een meeting van de AA. Vandaag ben ik ook overdag gegaan. Het is wonderlijk hoe mijn stemming hierdoor verbetert. Dat komt vooral omdat ik onder de mensen ben. Ik realiseer me steeds meer hoelang ik in afzondering geleefd heb.

Mijn angsten nemen af. Bij geluiden van de buren kreeg ik vaak een paniekaanval. Vervolgens werd ik somber en depressief. Dan verlangde ik naar de dood. Dat is nu veel minder. Ik heb al een week niet aan de dood gedacht.

Vanochtend keek ik in de spiegel, en ik zag een blij gezicht. Ik had zelfs zin in de dag. Er verschenen tranen in mijn ogen. Maar niet van verdriet. Het waren tranen van vreugde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close