Sollicitatie

Zoals jullie misschien wel weten, heb ik ooit voor Gigolo gesolliciteerd. Je kunt het hier lezen. Toen ben ik helaas afgewezen. Adriaan ( de pooier ) twijfelde of ik wel genoeg finesse had. Hij vond me een beetje lomp.

Maar inmiddels ben ik netter geworden. Ik kan beter communiceren en zeggen wat mensen willen horen. Ook ben ik veel in de sportschool te vinden, en word steeds gespierder. Sinds ik geen alcohol meer drink en gezond eet, heb ik bijna een sixpack.

Ervaring met daten heb ik genoeg. Ik denk dat ik een goede Gigolo zou zijn. Het nummer van Adriaan staat nog in mijn telefoon. Ik ga hem vanmiddag bellen.

Ik ben wel een beetje bang dat de pooier problemen zal hebben met mijn blog. Vorige keer toen ik solliciteerde, had ik nog weinig volgers. Nu is dat anders. Als Adriaan op Linkedin staat, heeft hij me zo gevonden. Maar ja, dat zien we dan wel.

Ik wil het gesprek ditmaal anders ingaan dan vorige keer. Zo zal ik zeggen dat ik gezelschapsheer wil worden, in plaats van hoer. Ik heb ontdekt dat mensen houden van fatsoenlijk taalgebruik.

Omdat ik niet denk dat pooiers in de ochtend werken, ben ik van plan tegen het eind van de middag te bellen.

Ik ben best zenuwachtig. Hebben jullie nog tips voor de sollicitatie? Ik hoor het graag!

GigoloLees ook: Het lot van kinderen

Deel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google+

Meer blogs

Tinderdate met Jonna Ik zit in de auto, die geparkeerd staat voor een groot landhuis. Mijn Tinderdate van vanavond komt naar buiten. Jonna is haar naam, ze is 26 jaar. Ze ...
Lucht en leegte Als ik wakker word, weet ik het meteen. Dit is echt zo’n kut dag. Mijn stemming is zwaar negatief. Ik zie geen toekomst. Het is koud en ik denk aan...
PostNL koninklijk? Mijn vader is net terug van een zakenreis en ik sprak hem over mijn baan bij PostNL, en waarom ik ontslagen ben. Hij had mijn blogs gelezen. We spr...
Persoonlijke blog Ik heb veel bezoekers op mijn persoonlijke blog. Het is puur toeval dat mensen mijn blogs leuk vinden. In marketing geloof ik niet. Een vrouweli...
Zwerver Ik wandel door het centrum van Brussel, waar ik een paar dagen in het huis van mijn vader verblijf. Gisteren heb ik sinds lange tijd weer gedronken...