270

Zoals jullie misschien wel weten, heb ik ooit voor Gigolo gesolliciteerd. Je kunt het hier lezen. Toen ben ik helaas afgewezen. Adriaan ( de pooier ) twijfelde of ik wel genoeg finesse had. Hij vond me een beetje lomp.

Maar inmiddels ben ik netter geworden. Ik kan beter communiceren en zeggen wat mensen willen horen. Ook ben ik veel in de sportschool te vinden, en word steeds gespierder. Sinds ik geen alcohol meer drink en gezond eet, heb ik bijna een sixpack.

Ervaring met daten heb ik genoeg. Ik denk dat ik een goede Gigolo zou zijn. Het nummer van Adriaan staat nog in mijn telefoon. Ik ga hem vanmiddag bellen.

Ik ben wel een beetje bang dat de pooier problemen zal hebben met mijn blog. Vorige keer toen ik solliciteerde, had ik nog weinig volgers. Nu is dat anders. Als Adriaan op Linkedin staat, heeft hij me zo gevonden. Maar ja, dat zien we dan wel.

Ik wil het gesprek ditmaal anders ingaan dan vorige keer. Zo zal ik zeggen dat ik gezelschapsheer wil worden, in plaats van hoer. Ik heb ontdekt dat mensen houden van fatsoenlijk taalgebruik.

Omdat ik niet denk dat pooiers in de ochtend werken, ben ik van plan tegen het eind van de middag te bellen.

Ik ben best zenuwachtig. Hebben jullie nog tips voor de sollicitatie? Ik hoor het graag!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close