256

Ronaldo heeft niemand verkracht. Het is een heksenjacht van de pers en het volk. Ze genieten ervan om iemand waar ze een hekel aan hebben de grond in te boren.

Waarschijnlijk heeft de dame juist moeten smeken om seks. Ronaldo heeft liever mannen. En waarom zou hij een vrouw verkrachten? Hij kan elke vrouw ter wereld krijgen, al was het niet om zijn uiterlijk, dan toch om zijn geld.

Dat hij een afkoopsom betaalde, bewijst nog niks. Denk in godsnaam eens na. Als iemand je leven kapot dreigt te maken met een valse beschuldiging, zouden jullie dan geen zwijggeld betalen? De man heeft meer dan honderd miljoen euro. Die afkoopsom was kleingeld.

Beste mensen, kijk liever naar je eigen karakterfouten en bedwing de jaloezie. Want jaloezie is waar het hier om gaat. Ronaldo is alles wat het gewone volk wil zijn, al zullen ze dat nog zo hard ontkennen.

Ik vind Ronaldo soms ook irritant. Zijn maniertjes en arrogantie. Maar dat staat hier los van. Hij wordt ten onrechte beschuldigd van iets zeer ernstigs. Dus zouden we achter hem moeten staan, hoe irritant we hem ook vinden.

Ronaldo is onschuldig tot het tegendeel bewezen is. En dat zal nooit gebeuren.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close