230

Ik ben overdonderd.

Eergisteren had ik de blog ‘dankbaar’ geschreven over de afgelopen jaren van mijn leven. Toen ik de volgende dag inlogde op WordPress zag ik daar de grafiek met statistieken. Ik schrok me rot. Hij was zo vaak gelezen, niet normaal.

Toen keek ik op Linkedin en zag de reacties. Allemaal super lieve dingen werden er gezegd.

Nou heb ik nogal een aparte manier van schrijven. Ik schrijf razendsnel en zonder goed na te denken. Meer alsof ik praat.

Door deze schrijfstijl komt het wel eens voor dat ik zelf niet meer goed weet wat ik precies geschreven heb. Dus toen ik ontdekte dat die blog zoveel gelezen was en al die reacties zag, was ik overdonderd.

Een week geleden kreeg ik nog dreigmails, en nu dit. Het kan snel gaan. Ik had niet verwacht dat mijn verhaal van de afgelopen jaren zo goed ontvangen zou worden.

Ik wil iedereen die mij berichten heeft gestuurd en reacties heeft geplaatst, heel erg bedanken.

Normaal probeer ik een onverschillige houding aan te nemen ten opzichte van reacties, omdat de enkele negatieve mij vaak pijn doen. Ze zijn een logisch gevolg van het feit dat ik alles zeg wat in mij opkomt. Het hoort erbij en ik leer er steeds beter mee omgaan. Ik moet wel, want stoppen met schrijven is geen optie. Ik vind het veel te leuk.

En nu dus al die mooie reacties. Nogmaals heel veel dank! Trouwens, als jullie je lofbetuigingen kracht bij willen zetten, kan dat door geld over te maken op…

Grapje. Het gaat jullie goed!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close