Overdonderd

Ik ben overdonderd.

Eergisteren had ik de blog ‘dankbaar’ geschreven over de afgelopen jaren van mijn leven. Toen ik de volgende dag inlogde op WordPress zag ik daar de grafiek met statistieken. Ik schrok me rot. Hij was zo vaak gelezen, niet normaal.

Toen keek ik op Linkedin en zag de reacties. Allemaal super lieve dingen werden er gezegd.

Nou heb ik nogal een aparte manier van schrijven. Ik schrijf razendsnel en zonder goed na te denken. Meer alsof ik praat.

Door deze schrijfstijl komt het wel eens voor dat ik zelf niet meer goed weet wat ik precies geschreven heb. Dus toen ik ontdekte dat die blog zoveel gelezen was en al die reacties zag, was ik overdonderd.

Een week geleden kreeg ik nog dreigmails, en nu dit. Het kan snel gaan. Ik had niet verwacht dat mijn verhaal van de afgelopen jaren zo goed ontvangen zou worden.

Ik wil iedereen die mij berichten heeft gestuurd en reacties heeft geplaatst, heel erg bedanken.

Normaal probeer ik een onverschillige houding aan te nemen ten opzichte van reacties, omdat de enkele negatieve mij vaak pijn doen. Ze zijn een logisch gevolg van het feit dat ik alles zeg wat in mij opkomt. Het hoort erbij en ik leer er steeds beter mee omgaan. Ik moet wel, want stoppen met schrijven is geen optie. Ik vind het veel te leuk.

En nu dus al die mooie reacties. Nogmaals heel veel dank! Trouwens, als jullie je lofbetuigingen kracht bij willen zetten, kan dat door geld over te maken op…

Grapje. Het gaat jullie goed!

f_0538Lees ook: Goed bezig

Deel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google+

Meer blogs

Travestieten Via Tinder heb ik met een travestiet gechat. Het zet me aan het denken. Waarom doen mensen zoiets als zichzelf ombouwen? Ik bedoel, ik ben zelf ook...
Madeleine is de liefste Gisterenmiddag is Madeleine op bezoek geweest. Ze had een cadeautje bij zich voor mijn nieuwe huis. Een gebedskleedje met Bijbelse spreuken in het ...
Vertrek naar christelijke leefgemeenschap Vandaag heb ik besloten naar een christelijke leefgemeenschap te vertrekken. Sinds ik heb besloten, ben ik bang. Maar dat maakt weinig uit, want daarv...
Wie gaat mee naar de dierentuin? Wie wil een dagje met mij naar de dierentuin? Ik zou het erg leuk vinden. De apen, slangen en leeuwen zijn mijn favoriete dieren. En die van jou? ...
In het park Ik heb in het park geslapen. Vannacht om drie uur werd ik wakker. Het was koud in mijn korte broek. Ik had me slecht voorbereid. Opnieuw in slaap vall...

Geef een reactie