213

Vrouwen versieren is een kunst, daarom heb ik Tinder advies voor mannen. Ik heb ongeveer 150 dates gehad, dus veel ervaring. Graag help ik jou om een leuke vrouw aan de haak te slaan.

Profieltekst

Veel mannen zetten hier hetzelfde neer. Ze houden van Mountainbiken, Netflix, festivals en reizen. Dit is voor vrouwen saai om te lezen. Ze zullen gapen en verder swipen. Als je een doodgewone man bent, kun je dat beter verborgen houden. Laat een profieltekst achterwege.

Foto’s

De juiste foto’s kiezen is ook iets waar mannen moeite mee hebben. Veel mannen staan op foto’s met ontbloot bovenlijf omdat zij hun spieren en tattoo’s willen tonen. Zo laat je blijken dat je oppervlakkig bent. Vrouwen walgen hiervan. Foto’s waarbij je op je mountainbike zit, zijn ook niet bepaald sexy.

Kies liever een neutrale foto. Dit lijkt saai, maar je moet niet vergeten dat een vrouw zelf haar fantasie loslaat. Zij zal jou in allerlei posities inbeelden. Laat de fantasie van de vrouw het werk doen.

Samengevat: Plaats geen profieltekst en kies voor neutrale foto’s.

Probeer het uit, en je zal zien dat je meer matches krijgt. In een volgende blog zal ik uitleggen hoe je het eerste chatgesprekje moet voeren, zodat je snel een leuke date hebt.

Succes!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close