Tinder advies voor mannen

Vrouwen versieren is een kunst, daarom heb ik Tinder advies voor mannen. Ik heb ongeveer 150 dates gehad, dus veel ervaring. Graag help ik jou om een leuke vrouw aan de haak te slaan.

Profieltekst

Veel mannen zetten hier hetzelfde neer. Ze houden van Mountainbiken, Netflix, festivals en reizen. Dit is voor vrouwen saai om te lezen. Ze zullen gapen en verder swipen. Als je een doodgewone man bent, kun je dat beter verborgen houden. Laat een profieltekst achterwege.

Foto’s

De juiste foto’s kiezen is ook iets waar mannen moeite mee hebben. Veel mannen staan op foto’s met ontbloot bovenlijf omdat zij hun spieren en tattoo’s willen tonen. Zo laat je blijken dat je oppervlakkig bent. Vrouwen walgen hiervan. Foto’s waarbij je op je mountainbike zit, zijn ook niet bepaald sexy.

Kies liever een neutrale foto. Dit lijkt saai, maar je moet niet vergeten dat een vrouw zelf haar fantasie loslaat. Zij zal jou in allerlei posities inbeelden. Laat de fantasie van de vrouw het werk doen.

Samengevat: Plaats geen profieltekst en kies voor neutrale foto’s.

Probeer het uit, en je zal zien dat je meer matches krijgt. In een volgende blog zal ik uitleggen hoe je het eerste chatgesprekje moet voeren, zodat je snel een leuke date hebt.

Succes!

images.duckduckgo.comLees ook: Tinder advies voor vrouwen

Deel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google+

Meer blogs

Menselijke hoogmoed Mensen zijn zo verstrikt in hun bezigheden dat zij de schaarse momenten dat ze het rustig hebben nauwelijks verdragen. Vervolgens plannen ze hun vrije...
Psychiater gesproken Ik voelde mij kut en heb de psychiater gebeld. De assistent zei eerst dat ik hem niet zomaar kon spreken maar toen heb ik gezegd dat ik een borderline...
Heb je mijn blog gelezen? Madeleine belt. Ik weet waarom en neem op: ‘Heeey prinsesje, heb je mijn blog gelezen?’ Ze lacht. ‘Ja. Ik vond hem erg mooi.’ ‘Uiteraard. Gezwet...
Contact met Ziggo Laatst had ik een blog geschreven over Ziggo, en dat ze maandelijks teveel geld van mijn rekening afschrijven. 63 euro in plaats van de afgesproken 40...
Morele inventaris Ik ben begonnen met stap vier van het twaalfstappen programma. Een morele inventaris over mezelf schrijven. Dat is best heftig. Ik schrijf alles op...