195

Werk jij minimaal twintig uur in de week? Heb je een partner en/of kinderen? Zou jij jezelf een geslaagd lid van de maatschappij noemen? Voel je je gelukkig?

Dan heb ik goed nieuws. Voor een bescheiden uurtarief zorg ik dat je illusies verdwijnen.

Het zal tijdens de eerste sessie wat ongemakkelijk voelen, misschien zul je me zelfs willen aanvliegen, maar dat is tijdelijk.

Uiteindelijk zul je inzien dat je al jaren verkeerd leeft en dat je ziel zo goed als verdoofd is geweest. Je zal weer opleven, waarschijnlijk zelfs ontslag nemen, een echtscheiding aanvragen, en stralen als nooit tevoren.

Natuurlijk krijg je wat probleempjes met je omgeving, want die willen dat je blijft zoals je bent, een marionet van het systeem, maar ook dat zal overwaaien.

Op je sterfbed zul je tevreden terugkijken. Je hebt je leven namelijk dankzij de gezwets en gezwam coaching niet verkwanselt, waardoor angst voor de dood afwezig zal zijn.

Uiteraard zijn ook de vrijgezelle, werkloze en ongelukkige mensen van harte welkom. Jullie zijn waarschijnlijk al verder qua inzicht en zullen minder sessies nodig hebben, maar schroom niet contact op te nemen voor een intakegesprek.

Interesse in deze behandeling? Stuur me een bericht of laat een reactie achter. Over het uurtarief is te onderhandelen.

Over de coach

  • Afgeronde SPH opleiding ( cum laude )
  • Ervaring op het gebied van persoonlijkheidsproblematiek, hoog gevoeligheid, angst, verslaving, depressie, burn-out, dwanggedachten en meer.
  • Uitgebreide kennis van filosofie, sociologie, religie en psychologie.
  • Kan goed luisteren én praten.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close