De misdadige psychiatrie

Psychiaters worden vaak serieus genomen door patiënten. Dit is onterecht, want het zijn geen dokters, maar drugsdealers en machtswellustelingen.

Het uitdelen van medicatie en diagnoses aan cliënten is misdadig. Zelfs kleine kinderen propt men vol met drugs. De zogenaamde ADHD medicatie is pure speed, een harddrugs waar we onze kinderen verre van moeten houden. En wat doen de psychiaters? Ze vergiftigen kinderen van nog geen tien jaar oud met die troep.

Alsof dat nog niet erg genoeg is, komt er vervolgens een psycholoog die beweert dat het gedrag van het kind voortkomt uit een ziekte. Dat de ouders allebei werken en niet in staat zijn kinderen op te voeden wordt voor het gemak genegeerd. Dat de maatschappij zo snel gaat dat steeds meer mensen het niet meer kunnen bijbenen wordt ook vergeten. Het ligt aan de kinderen. Ze zijn ziek!

Zowel psychiaters als psychologen die hun onzin opdringen aan weerloze burgers, maken zich schuldig aan misdaden tegen de menselijkheid. Deze ‘hulpverleners’ denken zonder gevolgen te kunnen handelen, maar een misdaad blijft nooit onbestraft. Wat een mens zaait zal hij ook oogsten.

PsychiatersLees ook: Waarom de psychiatrie faalt

Deel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google+

Meer blogs

Overdonderd Ik ben overdonderd. Eergisteren had ik de blog ‘dankbaar’ geschreven over de afgelopen jaren van mijn leven. Toen ik de volgende dag inlogde op Wor...
De nieuwe GGZ Ik zit erover te denken een nieuwe GGZ op te richten. Het tempo waarmee de huidige verandert van ‘etiket-plak-organisatie’ naar leverancier van herste...
‘Spannende’ date Vroeger had ik veel dates. Ik zal je vertellen over Anita, een vrouw uit Rotterdam van vijfendertig. Zelf was ik twintig. Ze had gezegd op zoek te ...
Buiten slapen Vanavond ga ik in het park slapen. Er is teveel herrie bij de buren. Ik heb een rustig plekje gevonden in het hoge gras. De buitenlucht is fijn. He...
De vrouw van Linkedin Donderdagavond heb ik mijn eerste date gehad met de vrouw van Linkedin. Ze is veertig jaar en heeft een hele goede baan. Een vouw van stand, zogezegd....