179

Ik wil weer wat gaan doen met mijn leven. Graag zou ik aan het werk willen. Mocht iemand iets weten, ik ben beschikbaar.

Schrijven kan ik het beste. Als iemand een tekstschrijver nodig heeft, stuur me een berichtje. Voor weinig geld help ik graag mee aan het schrijven van sollicitatiebrieven, vacatureteksten, toespraken, reclamefolders, korte verhalen, boeken, enzovoort.

Omdat ik weet dat hier weinig werk in is, sta ik ook open voor andere functies. Ik ben fysiek sterk en werk hard. Als iemand bijvoorbeeld een tuinman zoekt voor eenvoudige werkzaamheden, dan doe ik dat graag. Administratie kan ik ook prima, of magazijnwerk.

Ik hoop niet dat ik mezelf met mijn ongenuanceerde teksten en verregaande openheid de afgrond in heb geschreven. Dat zou zonde zijn want ik ben best lief.

Morgen ga ik naar het uitzendbureau, maar als iemand iets weet, stuur me een berichtje of laat een reactie achter. Ik sta voor veel open!

Advertenties
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close