170

Ik heb de afgelopen week mn huis geschilderd. Geschreven heb ik weinig. Ik ben onzeker over het schrijven. Soms bedenk ik iets en schrijf ik erover maar dan ben ik bang dat het slecht is en verwijder ik de blog.

Dinsdag ben ik trouwens bij PsyQ geweest voor een behandelplanbespreking. Ze hadden allerlei diagnoses bedacht. Ik heb gezegd dat ik het prima vond als de verzekeraar daardoor de behandeling zou vergoeden. Waarschijnlijk krijgen ze geld per diagnose.

Woensdag ben ik gestopt met Oxazepam. Best lastig. Ik heb de Navy Seal ademhaling toegepast. Daar word je rustig van.

Nu is het vrijdag en zit ik op de betonnen vloer te kijken naar het resultaat. Jeetje, ik heb echt hard gewerkt.

Weet je wat het rare is? Doordat ik zoveel praktische dingen moet doen, dacht ik dat de chaos in mn hoofd minder zou worden. Maar zo werkt het blijkbaar niet.

Ik ga nu nog even schilderen. Fijn weekend!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close