168

Ik heb een nieuwe hobby, Oxazepam slikken. Het is geweldig. Een uur geleden was ik nog bang en wanhopig, en nu, een uur na inname, voel ik me ineens fucking chill. Het is net alcohol, maar dan op recept.

Eigenlijk wilde ik er niet mee beginnen, maar de psychiater zei dat ik het nodig had. Dus sinds twee weken elke avond een pil, en ik wil niet meer zonder.

Wel jammer dat het s’ ochtends weer is uitgewerkt, maar de avonden zijn relaxt. Binnenkort ga ik aan de psychiater vragen of ik ook overdag mag slikken. Dan ben ik niet alleen in de avond chill, maar de hele dag!

Oxazepam, een wondermiddel. Ik raad het iedereen aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close