Humor

Ik had net een gesprek met een oude man. Hij had een hele bos neushaar en praatte aan één stuk door over iets wat me totaal niet interesseerde. Normaal kan ik daar leuke stukjes over schrijven. Maar nu niet.

Sinds het slecht gaat is mijn humor verdwenen. Zou humor een bijwerking van de antidepressiva zijn? En dat ik dat dus kwijt ben sinds ik het niet meer slik? Ik heb het opgezocht op Google, maar er niets over gevonden. Veel bijwerkingen, maar humor staat er niet bij.

Het is iets waar ik me serieus zorgen over maak. Want eigenlijk was het enige leuke aan mij dat je met me kon lachen. Nu ben ik totaal niet grappig meer.

Freud zegt trouwens dat humor een afweermechanisme is. Om het leven voor jezelf een beetje dragelijk te maken. Dat klopt denk wel.

Over Freud gesproken. Wisten jullie dat hij beweert dat een baby als hij de fysieke kracht had gehad de ouder van het hetzelfde geslacht zou vermoorden en er met de andere ouder vandoor zou gaan? Mooie theorie. Dat klopt denk ook. Freud was heel slim.

Verder heb ik niets te melden. Behalve dat mijn moeder een stoel gekocht heeft bij een webshop en dat die webshop nu failliet is. Dus ze is haar geld kwijt.

Fijne avond!

cbab5-vincent-van-gogh-selfie-portrait_a-g-10455983-0Lees ook: Vuur

Deel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google+

Meer blogs

Max Ik zit op de bank in het huis van een vriendin. Ze is een paar dagen weg en heeft mij als oppas gevraagd voor haar hondje, een witte Jack Russell. ...
Obsessief gedrag Sinds een paar dagen ben ik mijn website aan het veranderen op WordPress. Ik vind dat leuk maar doe het heel obsessief. Er waren een aantal dingen die...
Gezwets en gezwam Gisteren ging mijn blog over de gemaaktheid van de maatschappij en over positief zijn omdat het moét. Zoals altijd kreeg ik leuke reacties, hoewel ...
Tinderdate met Cora Ik heb vanavond een Tinderdate met ene Cora. Ze heeft me bij haar thuis uitgenodigd om een wijntje te drinken. Ze is vijftig jaar oud, heeft blond haa...
Ontslagen Ik ben net ontslagen. Dat had ik niet verwacht, want het begon goed vanochtend. Ik mocht op een andere afdeling starten. Om zeven uur stond ik k...