127

Ik had net een gesprek met een oude man. Hij had een hele bos neushaar en praatte aan één stuk door over iets wat me totaal niet interesseerde. Normaal kan ik daar leuke stukjes over schrijven. Maar nu niet.

Sinds het slecht gaat is mijn humor verdwenen. Zou humor een bijwerking van de antidepressiva zijn? En dat ik dat dus kwijt ben sinds ik het niet meer slik? Ik heb het opgezocht op Google, maar er niets over gevonden. Veel bijwerkingen, maar humor staat er niet bij.

Het is iets waar ik me serieus zorgen over maak. Want eigenlijk was het enige leuke aan mij dat je met me kon lachen. Nu ben ik totaal niet grappig meer.

Freud zegt trouwens dat humor een afweermechanisme is. Om het leven voor jezelf een beetje dragelijk te maken. Dat klopt denk wel.

Over Freud gesproken. Wisten jullie dat hij beweert dat een baby als hij de fysieke kracht had gehad de ouder van het hetzelfde geslacht zou vermoorden en er met de andere ouder vandoor zou gaan? Mooie theorie. Dat klopt denk ook. Freud was heel slim.

Verder heb ik niets te melden. Behalve dat mijn moeder een stoel gekocht heeft bij een webshop en dat die webshop nu failliet is. Dus ze is haar geld kwijt.

Fijne avond!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close