Wees eerlijk over je leugens

Praat niet over eerlijkheid, begin er niet over. Juist mensen die eerlijkheid prediken zijn de grootste leugenaars. Als een mens simpelweg zou erkennen slecht te zijn, is het prima. Ik erken mijn fouten ook en zet mijn leugens zelfs online. Wat kan mij het oordeel van de mensen schelen? Ze zijn zelf net zo verdorven, alleen verbergen ze het beter.

Het verbergen van ons slechte gedrag zorgt voor veel druk op de schouders. Mensen kunnen zichzelf niet meer zijn. Hoeveel levensvreugde zou het opleveren als mensen hun ware aard zouden tonen?  Hoeveel stress zou voorkomen worden?

Wees eerlijk over je leugens.

EerlijkheidLees ook: Geluksmoment en Lang leve de maatschappij!

Deel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google+

Meer blogs

Bij Madeleine thuis, deel twee Nog altijd op de bank bij Madeleine. We keken ‘Picky Blinders,’ en al is het een goede serie, ik kon mijn aandacht er nauwelijks bij houden. Dat had n...
Vermijd positieve mensen! Positieve mensen kun je niet vertrouwen. Ze kunnen helaas nogal overtuigend zijn. Dit komt omdat ze zichzelf ook moeten overtuigen van hun verwrong...
Sollicitatie plantenkwekerij Ik heb een sollicitatiebrief geschreven voor de functie van Orderpicker bij een plantenkwekerij. Ze zijn op zoek naar een harde werker. Andere gewe...
Tinder advies voor vrouwen Ik heb Tinder advies voor vrouwen. Verwijder de app en neem contact op met mij. Ik ben beschikbaar voor een leuke date. Ik zal er geen blog over...
Moslims ( deel 2 ) Moslims leven beter dan Nederlanders. Waarom zijn wij dan toch hoogmoedig? Onze maatschappij gaat ten onder door het gebrek aan geloof. Mensen voel...

Geef een reactie