87

Ik zoek per direct woonruimte. Momenteel verblijf ik bij mijn moeder omdat het thuis niet meer ging door geluidsoverlast.

Via de sociale woningbouw gaat niet lukken vanwege wachtlijsten, en in de vrije sector moet je een arbeidscontract of werkgeversverklaring kunnen overleggen.

Nu wil ik vragen of iemand misschien iets weet, voor 400 tot 600 per maand. Een zomerhuisje of een schuur of zoiets, of gewoon een kamer.

Ik ben een zeer rustige huurder, maak nauwelijks geluid en bezoekers heb ik zelden. Het enige wat ik doe is lezen en schrijven.

De huur betaal ik netjes op tijd, ik heb een uitkering en financieel de zaken op orde. Een huurdersverklaring kan ik overleggen.

Het mag ook iets zijn waarvoor ik moet werken tegen kost en inwoning. Ik ben daar flexibel in. Aan plaats of regio ben ik niet gebonden.

De schrijver van Gezwets en gezwam heeft onderdak nodig. Een klein risico: in de toekomst worden mogelijk bedevaartsochten gehouden naar de vroegere woning van de beroemde schrijver. We mogen dat niet uitsluiten. Maar dat is pas ergens in de volgende eeuw, daar zal een verhuurder dit leven geen last van ondervinden.

Zonder gekheid, ik ben dringend op zoek. Een man in nood. Als iemand iets weet, verneem ik dat graag. Alvast bedankt!

Advertenties
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close