62

Gisteren heb ik een nieuwe computer besteld waar ik momenteel op wacht. Mijn moeder, de allerliefste van de hele wereld, heeft mij 600 euro gegeven terwijl zij heus niet rijk is.

Ik heb bij Coolblue besteld. Vergeleken met stugge bedrijven als de mediamarkt, is Coolblue een verademing. Dat hebben ze goed gezien, de mannen die het hebben opgericht. Alles op de klantenservice, en het werkt, zelfs bij mij, normaal toch een uitgesproken vijand van de huichelachtige commercie.

Als ik Coolblue bel, en iemand zegt op een overdreven toon: ‘Leuk dat je belt,’ dan weet ik dat het gelul is, maar toch word ik er vrolijk van.

Gisteren had ik weer zo’n super vriendelijke man aan de lijn, en al weet ik heus wel dat hij zo overdreven doet omdat hij anders de volgende dag zijn baan kwijt is, toch heeft het een positieve uitwerking. Want als je moet kiezen tussen zo’n vrolijke flierefluiter van Coolblue of een chagrijnig figuur van een ander bedrijf, dan is de keuze snel gemaakt.

Ik vraag mij wel af waar de grens ligt, ze sturen ook handgeschreven kaartjes met bedankt voor de aankoop, en natuurlijk is dat prachtig, maar aan de andere kant, mensen zijn niet op hun achterhoofd gevallen. Een glimlach op ons gezicht zou Coolblue geen zier schelen als het niet zou leiden tot een groter marktaandeel.

Maar toch, telkens weer ga ik naar hun site die veruit de beste is, en wetende dat hun service eveneens veruit de beste is, maakt dat de keus eenvoudig. Ik ben het deze keer dan ook met de massa eens. Cool Blue is geweldig, dat mijn nieuwe computer dat ook mag zijn.

Overigens verkoop ik mijn oude PC, een prima ding als je de tijd hebt, een Celeron processor, geschikt voor basis computerwerkzaamheden maar je moet er geen uren per dag achter zitten, want dan word je simpel van het wachten.

Laat het me weten als je interesse hebt, hij is in perfecte staat en pas anderhalf jaar oud, de factuur ( eveneens van Coolblue ) heb ik nog.

Fijne dag!

Advertenties
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close