52

Sinds vandaag geen antidepressiva meer. Tjonge, wat een vreemde schokken in mijn hoofd. Veel harder dan tijdens de eerdere dosisverlagingen.

Boem, boem, is het nu. En schokkerige beweginkjes van mijn hoofd erbij. Net was ik in de Döner zaak. Ik zei: ‘Twee broodjes zonder ui.’ Toen bewoog mijn hoofd op en neer doordat ik schokken voelde. De Turkse man trok zijn wenkbrauwen op. ‘Alles goed vriend?’

‘Eh.. ja. Beetje grieperig.’

Wat een gedoe. Mijn beeld draait ook steeds. Als ik mijn blik verplaats draait alles. Ik zag net Matthijs van Nieuwkerk op zijn kop zitten. Ik wilde er een tweet over sturen maar bedacht me dat dat vreemd zou zijn.

Ik had vanmiddag Twitter aangemaakt en heb het net weer verwijderd. Het was niet zo boeiend, het ging alleen maar over wie er aan tafel zaten bij de wereld draait door. En iets over een aardbeving?

Nu ga ik darten. Ik hoop dat die verschijnselen net als de volgende keer weer na een paar dagen voorbij zullen zijn. Stomme antidepressiva. Je zou er bijna depressief van worden.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close