43

Ik heb even nagedacht en kwam tot de volgende voornemens.

Wat niet?

 • Geen alcohol drinken
 • Geen antidepressiva slikken
 • Niet langer dan een uur per week swipen op Tinder
 • Geen excuses voor gedrag door verwijzingen naar ooit geplakte etiketten
 • Geen dartpijlen in de muur gooien

Wat wel?

 • Dart kampioen worden
 • Uit de bijstand komen, eerst door als orderpicker bij de plantenkwekerij te werken, daarna door de inkomsten van het darten.
 • Nog vaker de hond hier laten logeren, zodat ik alvast kan wennen aan de hechting in een relatie, die ik uiteindelijk wil met een vrouw ( Madeleine, als je dit leest, niet meteen denken dat ik jou bedoel, maar je weet nooit ).
 • Anderhalf uur per dag mediteren, verdeeld in drie sessies. Een half uur om mijn ziel te onderzoeken op eventuele onoprechte motivaties en destructieve emoties. Een half uur om in gedachten angsten uit te laten komen en de pijn te voelen. Het laatste half om de geest tot rust te brengen door concentratie meditatie.
 • 4 keer per week sporten, boksen of fitness
 • Naar een Anonieme Alcoholisten bijeenkomst in de buurt gaan en daar regelmatig terug keren

Gelukkig nieuwjaar allemaal, en dat ook jullie de juiste voornemens mogen kiezen. Een tip als je over voornemens nadenkt, vraag of God het zo wil. Anders komen je eigen wensen teveel aan bod, en dat zijn niet altijd de juiste. Hoewel veel mensen natuurlijk zelf wel weten wat goed voor hen is. Hoe dan ook…

Succes!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close