26

De vierde dag in de afbouw. Ik ben nogal hyper, en zowel geur als smaak lijken sterker. Alsof de zintuigen opbloeien, wat een prettig gevoel is.

Wel zie ik soms zwarte stippeltjes. Maar als ik me focus, heb ik geen last. Gisteren voor het eerst weer autogereden waar ik vanwege duizelingen bang voor was. Het ging echter prima, op een bescheiden kettingbotsing na, maar dat was buiten mijn schuld om. Nee, zonder gekheid, het gaat verrassend goed.

Eén moment was wel bijzonder. Gisterenavond ben ik bij de vriendin met hond geweest. Bij haar in de straat werd vuurwerk afgestoken, waardoor de hond veel blafte.

Toen ik later die avond thuis in bed lag, hoorde ik opeens keihard geblaf. Alsof hij ook in bed was. Ik schrok me wezenloos, en ben angstig een sigaret gaan roken. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Het klonk heel echt.

Godzijdank is het bij die ene keer gebleven. Het lijkt een soort hallucinatie te zijn geweest.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close