25

Naar aanleiding van de documentaire ‘Captain Henk’ over de leider van No Surrender, heb ik besloten mij aan te melden bij de motorclub.

Het lijkt me een gezellige vereniging. Vooral de leider Henk is een geweldige kerel. Vriendelijk en stoer. De overige leden luisteren naar hem, hij heeft uitstraling en geniet respect. De voornaamste eigenschap die je als lid moet hebben is eerlijkheid, en dat heb ik hoog in het vaandel staan.

Op Marktplaats heb ik gezocht naar tweedehands motoren en zag een paar leuke exemplaren. Ik heb geen motorrijbewijs en daar maak ik me wel zorgen over. Het lijkt me niet dat No Surrender rijden zonder rijbewijs zal accepteren.

No Surrender is totaal niet crimineel. Een enkeling heeft misschien een strafblad, maar dat heb je bij elke vereniging. Toen ik de documentaire had gezien, wist ik dat het goed zat. Leider Henk is een echte familieman. Die doet heus niet zomaar iemand kwaad.

Ik wil dolgraag lid worden, maar omdat ik eerlijk gezegd een mietje ben, verwacht ik niet zonder slag of stoot te worden aangenomen. Maar wellicht kunnen ze iemand gebruiken voor koffie zetten of de catering.

Omdat ik geregistreerd sta als arbeidsbeperkte, kan No Surrender subsidie aanvragen. En het zou hun imago goed doen. Misschien dat de heksenjacht van justitie en de negatieve berichtgeving vanuit de media dan eindelijk stopt.

No Surrender forever!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close